Welkom bij Tafeltennis vereniging Noordkop .... Tafeltennis op het hoogste niveau

Heren teams

Noordkop 1: Jack Oosterbeek, Ingmar Vink en Stephan de Wit (2e klasse)
Noordkop 2: Hans Houkema, Maarten van der Wekken, Stefan Klene en Ido Bakker (2e)
Noordkop 3: Andre Beerepoot, Rinus Beens, Henk van Arem en Pieter Duin (4e)
Noordkop 4: Gerard Wieren, Bert Post, Paul Kelly, Ronald Stoop en Jelmar Blijleven (5e)

Foto's wordt aan gewerkt.

Jutterstoernooien

Aankomende Speeldata 2016:
- Vrijdagavond 2 Sept, 14 & 21 Okt.

Algemeen:
Op diverse vrijdagavonden organiseren wij jutterstoernooien. De start van het toernooi zal plaatsvinden om 20:00 uur (Inloop vanaf 19:30) en het inschrijfgeld bedraagt 2 euro. De inschrijving is voor zowel leden als niet-leden (16+) en vindt ter plekke plaats.

Principe:
Bij een jutterstoernooi wordt er d.m.v. een poulesysteem winnaars bepaald. De poule wordt ingedeeld op sterkte afhankelijk van de opkomst. Er worden wedstrijdjes gespeeld van best of 3 games of best of 5 games, ook dit afhankelijk van de opkomst. Iedereen speelt één maal tegen elkaar en de gewonnen wedstrijden zijn goed voor één punt. De speler met de meeste punten wint. Bij een gelijk puntenaantal geldt onderling resultaat. Tijdens de competitie worden er geen jutterstoernooien gehouden, tenzij anders aangegeven.

Prijzen:
Onder het motto 'meedoen is belangrijker dan winnen' krijgt bij ons iedereen een prijs. De winnaar mag als eerste uitkiezen, de laagst geklasseerde als laatste. De prijzen variëren van wijnfles tot shampoo en deodorant, maar bijvoorbeeld ook een bierpakket of een handdoek.

© 2007 JPComputers. Den Helder.